Stoptober, doe je mee?

Doe je mee?
Stoptober

Je bent niet alleen! 

Op 1 oktober gaan weer heel veel rokers van start. Als je meedoet, dan doe je dat dus niet alleen! Duizenden Nederlanders doen mee en die gaan elkaar op verschillende manieren ondersteunen, onder andere via social media. Er is een speciale Stoptober app die je kunt downloaden met allerlei adviezen en praktische tips vóór en tijdens de stopperiode.

Roken tijdens de zwangerschap is schadelijk voor de baby. Wil je weten hoe schadelijk roken is voor je kind? Kijk op de website van VWS. Hier vind je fabels en feiten over roken.

Stoppen met roken vermindert de risico’s meteen! Dus stop met roken en vermijd rokerige ruimten zoveel mogelijk. Natuurlijk moet je het stoppen zelf doen, maar we denken graag mee. Wanneer je dit wil wijzen we je de weg naar bijv oorbeeld de stoppen met roken poli in het RKZ. Wij lopen met je mee, leggen uit, halen drempels weg en zorgen dat jij je veilig voelt.

Ken je iemand die zou willen stoppen? Op de website helpeenstopper.nl staan praktische tips en ervaringsverhalen om zwangere vrouwen te helpen bij het stoppen.