Verloskundige in spé

Verloskundige in spé
Welkom Aalayah!

Ook in de toekomst zijn er verloskundigen nodig. Vanaf 13 maart loopt Aalayah daarom bij ons stage. Je kunt haar de komende weken tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of tijdens de visites. Wil je ons liever alleen zien? Laat het ons weten bij je afspraak. Geen probleem! Aalayah stelt zich graag aan je voor:

Hallo allemaal,

Via deze weg wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Aalayah Rustenberg, ik ben 22 jaar oud en woonachtig in Amsterdam. Ik ben een derdejaars student Verloskunde aan de Hogeschool van Rotterdam. De komende zes weken zal ik stage lopen bij verloskundigenpraktijk Heemskerk. 

Naast mijn studie heb ik een grote passie voor zingen en muziek. Daarnaast houd ik ervan om tijd te spenderen met familie en vrienden.

Ik hoop veel ervaring op te kunnen doen binnen deze stage. 

Ik heb er super veel zin in!

Groetjes Aalayah