Contact

Hoe kun je ons bereiken?
Bereikbaarheid

Verloskundigen Heemskerk

Telefonisch spreekuur: 0251 232327
De praktijk is telefonisch bereikbaar voor niet dringende vragen van ma t/m do van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Spoedlijn 24/7: 06 1048 0103

De dienstdoende verloskundige is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op dit nummer. Gebruik dit nummer voor bevallingen, ongerustheid of andere spoedeisende zaken.

info@verloskundigen-heemskerk.nl

 

Echocentrum Juffrouw Ooievaar

Telefonisch contact: 0251-232327, keuze 2

Ma-wo-do 08.30-14.00uur.

info@echocentrumjuffrouwooievaar.nl

 

Altijd bereikbaar, altijd in de buurt!
Waar kun je ons bereiken?
Onze locaties
Onze locaties
Verloskundigen Heemskerk
Gezondheidscentrum Heemskern

Je kunt Verloskundigen Heemskerk vinden in Gezondheidscentrum Heemskern waar diverse disciplines gevestigd zijn, zoals  huisartsen, mondhygienisten, de thuiszorgwinkel, het consultatiebureau, dietiste en fysiotherapie Hart van Heemskerk.

Via de Ruysdaelstraat is een parkeergarage te bereiken waar ruime parkeergelegenheid is. Op de eerste verdieping (boven de Dekamarkt), te bereiken met een lift of trap, is een centrale hal waar de balie van Verloskundigen Heemskerk te zien is. Op ma t/m wo en do-middag is hier spreekuur.

Adresgegevens Verloskundigen Heemskerk
Maltezerplein 21, 1961 JC  Heemskerk

Echocentrum Juffrouw Ooievaar
Gezondheidscentrum Heemskern

Je kunt Echocentrum Juffrouw Ooievaar vinden in Gezondheidscentrum Heemskern. Hier is ook Verloskundige Praktijk Heemskerk gevestigd.

Via de Ruysdaelstraat is een parkeergarage te bereiken waar ruime parkeergelegenheid is. Op de eerste verdieping (boven de Dekamarkt), te bereiken met een lift of trap, is een centrale hal waar de balie van verloskundigen Heemskerk ook te zien is.  Twee deuren verder dan de Medipoint(thuiszorgwinkel) is Echocentrum Juffrouw Ooievaar. De wachtkamer is hier binnen. Pak je een lekker kopje koffie of thee? Je bent welkom!

Adresgegevens Echocentrum Juffrouw Ooievaar

Maltezerplein 35b, 1961 JC Heemskerk

Spreekuurlocatie 2
Gezondheidscentrum Broekpolder

Het Gezondheidscentrum Broekpolder is gevestigd in het wijkcentrum Citadel op het Gildenplein/Steenhouwerskwartier tegenover de supermarkt Vomar. Het Gezondheidscentrum bevindt zich op de eerste etage. Onder de supermarkt Vomar is een ondergrondse parkeergarage met voldoende parkeergelegenheid. Op donderdagochtend  is er spreekuur in de Broekpolder

Adresgegevens gezondheidscentrum Broekpolder

Steenhouwerskwartier 29, 1967 KD Heemskerk

Altijd dichtbij, altijd betrokken.