Contact

Hoe kun je ons bereiken?
Bereikbaarheid

Telefonisch spreekuur 0251 232327
De praktijk is telefonisch bereikbaar voor niet dringende vragen van maandag t/m donderdag van 08.30 uur tot 17.00 uur. Dit kan via het telefoonnummer 0251-23 23 27.

Spoedlijn 24/7: 06 1048 0103.

De dienstdoende verloskundige is 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar op dit nummer. Gebruik dit nummer voor bevallingen, ongerustheid of andere spoedeisende zaken.

info@verloskundigen-heemskerk.nl

 

Altijd bereikbaar, altijd in de buurt!
Waar kun je ons bereiken?
Onze locaties
Verloskundige praktijk Heemskerk
Gezondheidscentrum Heemskern

Je kunt onze verloskundige praktijk vinden in Gezondheidscentrum Heemskern waar diverse disciplines gevestigd zijn, zoals huisartsen, mondhygienisten, de thuiszorgwinkel, het consultatiebureau, dietiste en fysiotherapie Hart van Heemskerk.

Via de Ruysdaelstraat is een parkeergarage te bereiken waar ruime parkeergelegenheid is. Op de eerste verdieping (boven de Dekamarkt), te bereiken met een lift of trap, is een centrale hal waar de balie van verloskundigen Heemskerk te zien is. Op ma t/m wo en do-middag is hier spreekuur.

Adresgegevens
Maltezerplein 21
1961 JC  Heemskerk

Spreekuurlocatie
Gezondheidscentrum Broekpolder

Het Gezondheidscentrum Broekpolder is gevestigd in het wijkcentrum Citadel op het Gildenplein/Steenhouwerskwartier tegenover de supermarkt Vomar. Het Gezondheidscentrum bevindt zich op de eerste etage. Onder de supermarkt Vomar is een ondergrondse parkeergarage met voldoende parkeergelegenheid. Op donderdagochtend  is er spreekuur in de Broekpolder

Adresgegevens
Steenhouwerskwartier 29
1967 KD Heemskerk

Altijd dichtbij, altijd betrokken.