Onze zorg

We zijn er voor jou
Hoe doen we dat voor je

In onze begeleiding zijn we persoonlijk en toegankelijk. Openheid, aandacht en vertrouwen in jou als persoon zijn onze uitgangspunten.

Zwangerschap, bevallen, voeden en de overgang naar het moeder/ouderschap zijn natuurlijke processen. We streven naar de balans tussen onder- en overbehandeling in onze zorg.

Professionele richtlijnen, praktijkervaring en zorgbehoefte vormen de basis voor onze zorg. Veiligheid en gezondheid van moeder en kind staan voorop maar hoeven niet in strijd te zijn met persoonlijke wensen. Samen onderzoeken we wat voor jou de beste zorg is

Onze zorg is geslaagd wanneer je met een goed gevoel kunt terugkijken op je ervaring!
Zorg voor jou
Wat doen we voor je

Verloskundige Praktijk Heemskerk zorgt voor alle medische en emotionele zorg bij kinderwens, tijdens de zwangerschap, ter voorbereiding van het moeder/ouderschap, bij de bevalling en tijdens de kraamtijd. Alle nodige en gewenste echo’s worden, door ervaren en gekwalificeerde echoscopisten, in ons eigen echocentrum gemaakt. Wanneer het nodig is wijzen we jullie de weg naar onze samenwerkingspartners. Bijvoorbeeld de gynaecoloog, de kraamzorg, de (bekken)fysiotherapeut, de psycholoog, de huisarts, de yogadocent, de lactatiekundige of de jeugdgezondheidszorg. We zijn er trots op dat we een actieve rol hebben in de samenwerking binnen de geboortezorg in de regio.

De juiste zorg, op de juiste plek. Dit is één van de kernpunten uit onze gezamenlijke visie binnen geboortezorgorganisatie IJmond. Elke zwangere kan zich aanmelden bij de verloskundige in haar eigen buurt. Na het intakegesprek wordt er een persoonlijk zorgpad opgesteld en is duidelijk waar en bij wie je op de beste plek bent.

In verwachting of een kinderwens?
Wij zijn er voor jou!
Meld je aan Of neem contact met ons op
Jouw zwangerschap
Jouw zwangerschap
In onze zorg is ruimte voor jouw wensen
Eigen echocentrum
Eigen echocentrum
Professioneel, medisch en pretecho's
Schat aan ervaring
Schat aan ervaring
Voor jou en de zorg in de regio
We zijn er voor jou
We zijn er voor jou
24 uur per dag, 7 dagen per week
Jouw wensen
Jouw wensen
Bevallingen in alle houdingen, incl. bad
Kinderwensspreekuur
Kinderwensspreekuur
Maak een gezonde start en kom langs