Onze zorg

We zijn er voor je!
Hoe we dat voor je doen?

We zijn persoonlijk en toegankelijk in onze zorg voor jou. Niet alleen voor jou maar ook voor de mensen die belangrijk zijn voor je, te denken aan je partner, eventuele andere kinderen of bijvoorbeeld een toekomstige oma. We houden van korte lijnen. Onze zorg kenmerkt zich door openheid en is vol met aandacht en vertrouwen in jou als uniek persoon.

Zwangerschap, bevallen, voeden en de overgang naar het moeder/ouderschap zijn natuurlijke processen. We streven naar de balans tussen onder- en overbehandeling in onze zorg.

Professionele richtlijnen, praktijkervaring en zorgbehoefte vormen de basis voor onze zorg. Veiligheid en gezondheid van moeder en kind staan voorop maar hoeven niet in strijd te zijn met je persoonlijke wensen. Bekijk hier de ervaringen van anderen die je voor gingen. Samen onderzoeken we wat voor jou de beste zorg is. Bekijk ons vertrouwde team voor jou!

Onze zorg is geslaagd wanneer je met een goed gevoel kunt terugkijken op je ervaring!
Zorg voor jou
Wat doen we voor je

Verloskundige Praktijk Heemskerk biedt alle zorg voor jouw zwangerschap onder één dak! We zorgen voor alle medische zorg bij kinderwens, tijdens de zwangerschap, ter voorbereiding van het moeder/ouderschap, bij de bevalling en tijdens de kraamtijd. Uiteraard hebben we daarbij oog voor wat voor jou belangrijk is. Alle nodige en gewenste echo’s worden, door ervaren en gekwalificeerde echoscopisten, in ons eigen Echocentrum Juffrouw Ooievaar gemaakt. Wanneer het nodig is wijzen we jullie de weg naar onze samenwerkingspartners. Bijvoorbeeld de gynaecoloog, de kraamzorg, de (bekken)fysiotherapeut, de psycholoog, de huisarts, de yogadocent, de lactatiekundige of de jeugdgezondheidszorg. We zijn er trots op dat we een actieve rol hebben in de samenwerking binnen de geboortezorg in de regio.

De juiste zorg, op de juiste plek. Dit is één van de kernpunten uit onze gezamenlijke visie binnen geboortezorgorganisatie IJmond. Elke zwangere kan zich aanmelden bij de verloskundige in haar eigen buurt. Na het intakegesprek wordt er een persoonlijk zorgpad opgesteld en is duidelijk waar en bij wie je op de beste plek bent.

In verwachting of een kinderwens?
Wij zijn er voor jou!
Meld je aan Of neem contact met ons op
Jouw zwangerschap
Jouw zwangerschap
In onze zorg is ruimte voor jouw wensen
Eigen echocentrum
Eigen echocentrum
Professioneel, medisch en pretecho's
Schat aan ervaring
Schat aan ervaring
Voor jou en de zorg in de regio
We zijn er voor jou
We zijn er voor jou
24 uur per dag, 7 dagen per week
Jouw wensen
Jouw wensen
Bevallingen in alle houdingen, incl. bad
Kinderwensspreekuur
Kinderwensspreekuur
Maak een gezonde start en kom langs