Echocentrum Juffrouw Ooievaar

Nieuw! Echocentrum Juffrouw Ooievaar, alle zorg onder één dak!
Ervaren echoscopisten
Echocentrum Juffrouw Ooievaar

In ons eigen Echocentrum Juffrouw Ooievaar worden alle nodige en gewenste echo’s, door ervaren en gekwalificeerde echoscopisten, gemaakt. Dit is vanaf januari 2023 op dezelfde locatie als waar de praktijk gevestigd is, alle zorg dus onder één dak. Je kunt bij ons terecht voor zowel je pretecho’s als voor medische echo’s. Er kan een vroege echo bij 7 weken zwangerschap gemaakt worden. Daarnaast krijg je een termijnecho, een 13 weken en een 20 weken echo aangeboden. In de zwangerschap kunnen zich daarnaast nog andere situaties voordoen waarin een echo van toegevoegde waarde kan zijn, bijvoorbeeld om de groei te volgen. Dit alles in een fijne omgeving, koffie en thee staan voor je klaar!

Je kunt direct online een afspraak maken voor een eventuele vitaliteitsecho en een termijnecho. Je 13 weken en/of 20 weken echo kan je hierna ook zelf online inplannen. Wanneer zich een andere situatie voordoet waarin een echo van toegevoegde waarde is kun je dit, nadat we dit met je hebben besproken, zelf inplannen. 

Mocht je vragen hebben over het zelf inplannen van de echo, of kom je er niet uit? Echocentrum Juffrouw Ooievaar is op maandag, woensdag en donderdag op 0251-232327 van 08.30-14.00uur telefonisch bereikbaar. Een email sturen voor niet dringende vragen kan ook naar info@echocentrumjuffrouwooievaar.nl. 

Echocentrum Juffrouw Ooievaar


Vragen? Neem contact met ons op
Kijk, koester en verwonder... bij Echocentrum Juffrouw Ooievaar!
Blijvende herinnering
Pretecho

Het is in de hele zwangerschap mogelijk om een pretecho te laten maken. Of geef een blijvende herinnering cadeau met een echo cadeaubon. Niets zo leuk om te ontdekken op wie je kindje lijkt. Van wie is het neusje? Of misschien wil je weten of je een jongen of een meisje krijgt? Echocentrum Juffrouw Ooievaar beschikt over de nieuwste echoapparatuur en kan daarmee prachtige beelden maken gedurende de hele zwangerschap. De beelden zijn zichtbaar op een groot scherm op de muur.

Voor een pretecho heb je geen verwijzing nodig en kun je dus zelf online een afspraak maken, zie hier de tarieven

Echocentrum Juffrouw Ooievaar staat voor hoogwaardige pretecho’s en een mooie beleving in een ontspannen sfeer. Dit doen we in een fijne, vertrouwde ruimte waar de koffie en thee voor je klaar staat!

Je bent welkom!

" wat een rustgevende ruimte, fijn dat ook de echo's op de praktijk zijn"
Client over "Echocentrum Juffrouw Ooievaar"