Echopraktijk

Ervaren echoscopisten
Echopraktijk

Een echo is een veilige manier om een kijkje te nemen in de buik. Alle nodige en gewenste echo’s worden, door ervaren en gekwalificeerde echoscopisten, in ons eigen echocentrum gemaakt. Je krijgt een termijnecho en een ’20 weken echo’ aangeboden. In de zwangerschap kunnen zich daarnaast nog andere situaties voordoen waarin een echo van toegevoegde waarde kan zijn, bijvoorbeeld om de groei te volgen.

Wanneer je je hebt aangemeld bij onze praktijk zullen we een verwijsbrief sturen naar het Echocentrum Midden Kennemerland (EMK). Voor het maken van een afspraak bij het EMK vul je vervolgens het inschrijfformulier in op de website. Na ontvangst zal de assistente van het EMK contact met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Kijk, koester en bewonder...
Blijvende herinnering aan zwangerschap
Pretecho

Het is in de hele zwangerschap mogelijk om een pretecho te laten maken. Niets zo leuk om te ontdekken op wie je kindje lijkt. Van wie is het neusje? Of misschien wil je weten of je een jongen of een meisje krijgt?Het EMK beschikt over de nieuwste echoapparatuur en kan daarmee prachtige beelden maken gedurende de hele zwangerschap. De beelden zijn zichtbaar op een groot scherm op de muur.

Voor een pretecho heb je geen verwijzing nodig en kun je dus zelf een afspraak maken, zie hier de tarieven

Wij zijn aangesloten bij het Bewonder Bij Keurmerk. De aangesloten echocentra staan voor hoogwaardige pretecho’s, waarbij de gezondheid van jou en je kindje voorop staat. Er is veel aandacht voor het plezierige aspect, door een vertrouwde en ontspannen sfeer te bieden. Al je antwoorden over pretecho’s op een rij bij Bewonder Bij.