Echocentrum Juffrouw Ooievaar

Nieuw! Echocentrum Juffrouw Ooievaar, alle zorg onder 1 dak!
Ervaren echoscopisten
Echocentrum Juffrouw Ooievaar

Een echo is een veilige manier om een kijkje te nemen in de buik. Alle nodige en gewenste echo’s worden, door ervaren en gekwalificeerde echoscopisten, in ons eigen Echocentrum Juffrouw Ooievaar gemaakt. Dit is vanaf januari 2023 op dezelfde locatie als waar de praktijk gevestigd is, alle zorg onder 1 dak. Soms heb je recht op een vroege echo bij 7 weken zwangerschap. Daarnaast krijg je een termijnecho, een 13 weken en een 20 weken echo aangeboden. In de zwangerschap kunnen zich daarnaast nog andere situaties voordoen waarin een echo van toegevoegde waarde kan zijn, bijvoorbeeld om de groei te volgen. Dit alles in een fijne omgeving, koffie en thee staan voor je klaar!

Na je aanmelding bij onze praktijk kan je direct online een afspraak maken voor je termijnecho. Je 13 wk  en/of 20 weken echo kan je hierna ook zelf online inplannen. Wanneer zich een andere situatie voordoet waarin een echo van toegevoegde waarde is kun je dit, nadat we dit met je hebben besproken, zelf inplannen. 

Mocht je vragen hebben over het zelf inplannen van de echo, of kom je er niet uit? Het echocentrum is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 11.30 uur op 0251 – 223176 telefonisch bereikbaar.

Kijk, koester en bewonder... bij Juffrouw Ooievaar!
Blijvende herinnering
Pretecho

Het is in de hele zwangerschap mogelijk om een pretecho te laten maken. Niets zo leuk om te ontdekken op wie je kindje lijkt. Van wie is het neusje? Of misschien wil je weten of je een jongen of een meisje krijgt? Echocentrum Juffrouw Ooievaar beschikt over de nieuwste echoapparatuur en kan daarmee prachtige beelden maken gedurende de hele zwangerschap. De beelden zijn zichtbaar op een groot scherm op de muur.

Voor een pretecho heb je geen verwijzing nodig en kun je dus zelf online een afspraak maken, zie hier de tarieven

Echocentrum Juffrouw Ooievaar staat voor hoogwaardige pretecho’s en een mooie beleving in een ontspannen sfeer. Dit doen we in een fijne, vertrouwde ruimte waar de koffie en thee voor je klaar staat!

Je bent welkom!

" wat een rustgevende ruimte, fijn dat ook de echo's op de praktijk zijn"
Client over "Echocentrum Juffrouw Ooievaar"