Stage update Laura!

Welkom lieve Riv Ruben
Stage update Laura!

Momenteel ben ik alweer ruim halverwege mijn eindstage bij Verloskundigenpraktijk Heemskerk. En ik heb het erg naar mijn zin. Na 4 jaar hard studeren en stage lopen is het heel erg leuk om steeds meer zelfstandig (onder supervisie) aan het werk te zijn. Ik heb in de afgelopen weken veel bijzondere momenten meegemaakt. Onlangs was er een grote mijlpaal. Ik mocht namelijk mijn 60e baby “aanpakken”. Voor ons als verloskundigen is dat een heel belangrijk moment. 60 is namelijk het wettelijk vereiste aantal bevallingen dat je tijdens je opleiding moet begeleiden voordat je mag afstuderen. Zonder alle zwangeren die mij de kans hebben gegeven om het vak eigen te maken was dat nooit gelukt! Dus bedankt namens mij voor alle vrouwen die mij hebben verwelkomd bij hun consult, kraamcontrole of bevalling. Ik ben nog tot 10 juli bezig met mijn eindstage. 

Hopelijk tot snel! Groetjes Laura

P.S: welkom lieve Riv Ruben