Deel jouw ervaring en mening!

Wat vind jij belangrijk als het gaat om het delen van jouw gegevens?
Deel jouw ervaring en mening!

 

We zijn als praktijk betrokken bij het ontwikkelen van digitale gegevensuitwisseling. Hieronder een oproepje van TNO om mee te doen met onderzoek naar wat jij belangrijk vindt. Jouw mening telt!

Onderzoek: Wat vind jij belangrijk als het gaat om het delen van jouw gegevens? Deel jouw ervaring en mening!

Bij de begeleiding van jouw zwangerschap zijn verschillende zorgverleners betrokken. Om goede zorg te kunnen geven zullen ook gegevens over jou worden gedeeld tussen zorgverleners. Daar is jouw toestemming voor nodig.

In het project ‘Privacy dashboard in de geboortezorg’ ontwikkelt TNO met een aantal partners in de regio Noord-Holland een website waarop jij zelf jouw toestemming voor het delen van gegevens over je zwangerschap kunt regelen. We vinden het belangrijk dat de website aansluit bij de behoeften en wensen van vrouwen. Daarom zijn we benieuwd naar jouw ervaringen en mening. Dit helpt ons om te weten hoe en wanneer we zwangere vrouwen het beste kunnen informeren over het geven van toestemming voor het delen van gegevens over hun zwangerschap. Daarmee kunnen we ervoor zorgen dat de website nuttig en gebruiksvriendelijk wordt.

Ben je zwanger, of zwanger geweest? Doe dan mee met dit onderzoek door onze online vragenlijst in te vullen. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 30 minuten. Vul hem in voor 16 oktober en ontvang een digitale Hema cadeaubon ter waarde van €7,50 als bedankje.

Klik op deze link om de vragenlijst te openen: https://survey.tno.nl/p4hc

Vind je het niet prettig om een online vragenlijst in te vullen, maar praat je wel graag mee? Meld je dan aan voor een telefonisch interview bij Rosie Paulissen door een mail te sturen naar rosie.paulissen@tno.nl

Dankjewel!

 

Hartelijke groet,

Het team ‘Privacy dashboard in de Geboortezorg’

Anita, Janna, Judith, Marc en Rosie