Pretecho’s in je zwangerschap

Echocentrum Juffrouw Ooievaar
Een blijvende herinnering

In de hele zwangerschap kan je een pretecho laten maken. Dit kan afhankelijk van je zwangerschapsduur zowel in 2D, als in 3/4D (3D zijn foto’s en 4D bewegende beelden). Echocentrum Juffrouw Ooievaar beschikt over de nieuwste echoapparatuur en kan daarmee prachtige beelden maken gedurende de hele zwangerschap. De beelden zijn zichtbaar op een groot scherm op de muur. Zie hier praktische informatie voor je echoafspraak. Onze ervaren echoscopistes Didi, Fijke-Frouk en Evelien staan graag voor je klaar om je kindje aan je te laten zien!

Voor een pretecho heb je geen verwijzing nodig en kun je dus zelf online een afspraak maken, zie hier de tarieven.

Echocentrum Juffrouw Ooievaar staat voor hoogwaardige pretecho’s en een mooie beleving in een ontspannen sfeer. Dit doen we in een fijne, vertrouwde ruimte waar de koffie en thee voor je klaar staat! Kijk, koester en verwonder! Aan wie doe jij een koester moment cadeau? Je bent welkom!

Gehele zwangerschap mogelijk!
" Even tussendoor" 2D echo

De ” Even tussendoor” 2D echo is een echo die in je hele zwangerschap mogelijk is. Gewoon omdat het kan. De echo duurt 15 minuten en geeft jou de mogelijkheid om in een fijne omgeving even naar binnen te kijken. Kijk, koester en verwonder over jullie wonder! Kijk hier voor de tarieven.

 

Geslachtsbepaling
Vanaf 15 weken zwangerschap
Geslachtsbepaling

Wil jij graag weten of je een jongen of een meisje krijgt? Dan kan je vanaf 15 weken een echo geslachtsbepaling inplannen. Dit is een echo in 2D van 15 minuten waarin de echoscopiste naar het geslacht van je baby kijkt. Zij kan jullie het geslacht vertellen en/of op een kaartje in een envelopje stoppen. Uiteraard kijkt zij samen met jou ook naar de rest van je kindje! Kijk hier voor de tarieven en plan je echo in! Kijk, koester en verwonder bij Echocentrum Juffrouw Ooievaar.

Voorkeur 24-30 weken.
Korte 3D/4D echo

De 3D/4D echo kort duurt ongeveer 15  minuten. De echoscopiste laat je kindje in 3D/4D zien. De 3/4D echo is het leukst tussen de 24 en 30 weken zwangerschap. De baby heeft dan genoeg onderhuids vet op z’n wangetjes om te kunnen zien op wie hij/zij lijkt. Bij een meerlingzwangerschap is het het leukst om met ongeveer 15 weken een 3/4D te laten maken. De baby’s kunnen dan nog samen in beeld komen. Uiteraard krijg je een aantal echo foto’s mee en zijn de afbeeldingen op een app voor jou beschikbaar. Lees hier praktische informatie voor je echoafspraak.

Als het kindje niet helemaal goed ligt kan het soms gebeuren dat de echo niet helemaal goed lukt. Bij een 3D/4D echo geeft de echoscopiste dan aan dat een nieuw moment gepland kan worden tegen een gereduceerd tarief. Kijk hier voor de prijzen.

 

Korte 3D/4D echo
Voorkeur tussen de 24-30 weken
Uitgebreide 3D/4D echo

Bij de 3D/4D echo uitgebreid laat de echoscopiste je in 30 minuten je baby in 3D/4D zien. De 3/4D echo is het leukst tussen de 24 en 30 weken zwangerschap. De baby heeft dan genoeg onderhuids vet op z’n wangetjes om te kunnen zien op wie hij/zij lijkt. Bij een meerlingzwangerschap is het het leukst om met ongeveer 15 weken een 3/4D te laten maken. De baby’s kunnen dan nog samen in beeld komen. Lees hier praktische informatie voor je echoafspraak.

Als het kindje niet helemaal goed ligt kan het soms gebeuren dat de echo niet helemaal goed lukt. Bij een 3D/4D echo geeft de echoscopiste dan aan dat een nieuw moment gepland kan worden tegen een gereduceerd tarief. Kijk hier voor de prijzen. Je krijgt foto’s mee maar de afbeeldingen zijn ook gratis op een app voor je beschikbaar.

Niets zo leuk om te kijken op wie de baby lijkt en hier samen over te fantaseren. Koester momenten in een fijne sfeer, koffie en thee staat voor je klaar! Wie neem jij mee? Of aan wie geef jij een koestercadeau?